Biciclete pentru copii

Cum alegem o bicicleta pentru copii

Desi la prima vedere veti fi tentati sa alegeti o bicieta pentru copilul dumneavoastra bazandu-va doar pe criteriul de „culoare preferata”, va recomandam sa parcurgeti aceste informatii utile, pentru a fi siguri ca ati facut o alegere in cunostinta de cauza.

In primul rand, bicicleta potrivita pentru copilul nostru trebuie sa fie destinata marimii lui actuale. Pentru ca o bicicleta aleasa pe principiul ca „o sa creasca” poate deveni periculoasa in cazul unei biciclete mai mari decat cea potrivita pentru inaltimea lui. Bicicletele pentru copii nu au marimi diferite de cadru, ele se pot diferentia dupa marimea data de diametrul rotilor. Acestea incep de la 12 inch (12″), pana la 24 inch (24″), in cazul copiilor mai inalti de 150 cm se poate alege si o bicicleta cu roti de 26″ dar cu marimea de cadru cea mai mica, adica S sau XS daca avem optiunea.

Biciclete pentru copii pe categorii de varsta

Mai jos gasiti tabelele marimilor de biciclete pentru mai multe categorii de varsta, inaltime si lungime a picioarelor, pe care va recomandam sa in consultati inainte de a achizitiona o bicicleta.

Produse recomandate:

[button color=”silver”]

[/button]